diplom.am

077 42 73 23 email` [email protected]

Թարգմանչական աշխատանքներ

Մատչելի գներով, կարճ ժամկետներում, բարձրակարգ մասնագետների կողմից

Պատվիրել

Դիպլոմային Հանրային սննդի կազմակերպության ապրանքաշրջանառության վերլուծությունը և կանխատեսումը

Բովանդակություն
Ներածություն

Գլուխ 1.
Հանրային սնունդը որպես տնտեսության ինքնուրույն ճյուղ
1.1.Հանրային սննդի էությունը և սոցիալ-տնտեսական նշանակությունը
1.2. Հանրային սննդի կազմակերպությունների տեսակները ներկա պայմաններում
1.3. Հանրային սննդի կազմակերպության անձնակազմի կառավարման գործընթացը

Գլուխ 2.
Հանրային սննդի արտադրանքը և ապրանքաշրջանառությունը
2.1.Հանրային սննդի ապրանքաշրջանառության էությունը և կազմը
2.3.Հանրային սննդի կազմակերպության արտադրական ծրագրի պլանավորումը և ցուցանիշները
2.2.Հանրային սննդի կազմակերպությանը հումքով և մթերքներով ապահովումը

Գլուխ 3.
«Արմեն-Մար» ՍՊԸ-ի առևտրատնտեսական ցուցանիշների վերլուծությունը և կանխատեսումը հեռանկարում
3.1.«Արմեն-Մար» ՍՊԸ-ի գործունեության բնութագիրը
3.2. «Արմեն-Մար» ՍՊԸ-ի ապրանքաշրջանառության վերլուծությունը
3.3.»Արմեն-Մար» ՍՊԸ-ի զարգացումը և կանխատեսումը հեռանկարում

Եզրակացություններ և առաջարկություններ

Հատված
Այս աշխատանքի հատվածը անհասանելի է։

Գրականության ցանկ
1. «Առևտրի և ծառայությունների մասին» ՀՀ օրենքը, 24/11/2004:
2. Биржаков Н. Б. / “Введение в туризм” / Москва / /2000 г.
3. Волков И. В. / “Гостиничное и ресторанное дело, туризм” / Санкт-Петербург / 2002 г.
4. Зорин И. В., Квартальнов В. А./ “Менеджмент туризма. Туризм как вид деятельности”/ Москва/ “Финансы и статистика”/ 2002 г.
5. Квартальнов В. А./ “Туризм” / Москва / 2000 г.
6. Журнал “Бизнес и управление: Гостиница и Ресторан” / №6/28/сентябрь/2004 / Москва/ с. 41-43
7. Журнал “Бизнес и управление: Гостиница и Ресторан” / №4/35/июль/2004/ Москва / с.26-27
8. Журнал “Турбизнес” / №7(76)/май/2003 / Москва / с. 6-8
9. Ресторан: с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим. – СПб.: Питер, 2007. – 224 с.: ил. – Серия “Начать и преуспеть” ISBN 978-5-91180-160-1
10. …

Էջ 69 Գին 32000 Պատվիրել