diplom.am

077 42 73 23 email` [email protected]

Թարգմանչական աշխատանքներ

Մատչելի գներով, կարճ ժամկետներում, բարձրակարգ մասնագետների կողմից

Պատվիրել

Կուրսային Մսամթերքի արտադրություն

Բովանդակություն

Ներածություն
1. Մսամթերքի արտադրության կազմակերպումը
2. Մսամթերքի արտադրությամբ զբաղվող ձեռնարկություններին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջները
3. Մսամթերքի շուկան ՀՀ-ում, շուկայում գործող մսամթերքի արտադրությամբ զբաղվող հիմնական ընկերությունները
Եզրակացություն
Օգտագործված գրականության ցանկ

1. Հովհաննիսյան Վ.Մ. Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա, Երևան, 2008
2. Павлов Д.В., Сосенков В. Я. ‘’Технология мяса и мясопродуктов’’, Москва, 1970
3. Մսի և մսամթերքի արտադրության կազմակերպություններին ներկայացվող հիգիենիկ պահանջներ (կառավարության որոշում)
4. Ի-Վի Քոնսալթինգ ՓԲԸ «Մսամթերքի շուկայի ամփոփ բնութագիրը», Երևան, 2011
5. http://bacon.am/
6. http://natfood.am

Էջ 20 Գին 3.000 Պատվիրել